Sommerens vakreste eventyr i Drammen

 I Drammen Park er de i full gang med å rigge opp til festival. Hele Drammen fargelegges når det inviteres til den 27. utgaven av Elvefestivalen. På de 3 dagene besøker mellom 120 000 – 150 000 mennesker Drammens tradisjonsrike folkefest!

Festivalgeneral og daglig leder i Lund Gruppen Arrangement, Magnus Lund har ansvaret for konsertene i parken. Lund Gruppen Arrangement har hatt ansvaret for Elvefestivalen siden 2014, men Magnus har holdt på med festivaler siden 1997. Historien til Lund Gruppen strekker seg helt tilbake til 1895 og består av 3 divisjoner, park, tivoli og arrangement. Mange kjenner nok til Lunds Tivoli, som også er på plass under Elvefestivalen.

Konsertområdet under Elvefestivalen 2022.

Lokal nærhet

Under Elvefestivalen er det mye som skal rigges for å kunne ta imot over 10 000 mennesker til konsertområdet. Som en lokal leverandør av utleieprodukter, har Lund Gruppen brukt Utleiepartner helt siden de tok over i 2014.

– Vi bruker også Utleiepartner til flere andre store festivaler som vi har ansvaret for, forteller Magnus. Både «Jul i Vinterland» og «FoMA» (Fornebu Music & Arts Festival) som ligger i Oslo. I tillegg lever de utleieutstyr til Palmesus i Kristiansand, legger han til.

VIP teltet under konsertene i Drammen Park.

Hele VIP området under festivalen er levert av Utleiepartner. Fra under teltet har du eksepsjonell utsikt til scenen og trenger ikke bry deg om hva det norske sommerværet byr på. Alle serveringsteltene, utedoene og arbeidsbrakkene er andre ting som Utleiepartner leverer.

Finn utstyr til ditt neste arrangement her.

 

Byens største arrangement

Etter noen uvanlige og tøffe år under pandemien, arrangeres det nå igjen uten restriksjoner

─ Under pandemien måtte alle avdelingene tilpasse seg etter vilkårene som kom fra Helse Direktoratet, forteller Magnus.

Parkene fikk lov til å drive, men under viss skala. Elvefestivalen var den eneste av de store festivalene som fikk arrangere, med en begrensning på 3000 deltakere.

─ På et normalt år selger vi mellom 12 000 og 13 000 billetter til konserten her i Drammen Park, legger Magnus til.

Det er byens største arrangement og I løpet av helgen tas hele sentrum i bruk, hvor du finner aktiviteter for alle aldre.

Dette har Utleiepartner levert til Elvefestivalen i Drammen:

  • Hele VIP området i Drammen Park
  • Gjerder
  • Toalettkabin og urinal
  • Rammetelt
  • Plastgulv
  • Langbord
  • Benker/stoler
  • Barer
  • Container m/skyvevindu
  • Rød løper