Markedets beste partytelt og løsninger leier (eller kjøper) du hos oss!

Partytelt – eller rammetelt, festivaltelt, messetelt eller paviljongtelt, om du vil – er det Utleiepartner som er best på. Telt med solide, selvbærende konstruksjoner i aluminium og en rekke gulv og tilleggsutstyr for en komplett opplevelse. I tillegg er det lav pris på både telt, tilbehør og interiør.

Vi leverer til alt av messer, festivaler, idrettsarrangement, events og private arrangementer som bryllup og hagefest. Bare fantasien setter grenser for bruksområder til våre partytelt. Husk også at vi har bred kompetanse og lang erfaring, og gjerne hjelper til med planleggingen.

Partyteltene våre kommer i en rekke størrelser. Vi har store og små telt med bredder på alt fra 3 til 40 meter, samt dobbeldekkere. Teltene kan bygges i ubegrenset lengde, og leveres med vegger på 2.4, 3 og 4 meters høyde.

Dersom du vil ha et partytelt som er ekstra lett å sette opp kan du sjekke ut våre quick up-telt også.

Teltvegger leveres med eller uten katedralvinduer og glassfasader. Vi kan også levere telt med transparente eller lystette tak og vegger. Dette bruker vi f. eks under utstillinger og konserter. I tillegg leverer vi selvsagt gulv, dører og tepper til teltene våre.

Trenger du bistand til å velge produkt og planlegge? Vi leverer det du måtte ønske og hjelper til med planleggingen. Ta kontakt!