Festivalgjerde og byggjerde

Utleiepartner har like gode gjerder til festival, messe og andre arrangement, som til byggeplassen.

arrangementsgjerde fransk gjerde
Franske Gjerder – Høyde 1,1 meter – bredde 2,3 meter
Byggegjerder – Høyde 2 meter – bredde 3,5 m

Arrangementsgjerder/byggjerder som er enkle å håndtere – det naturlige valg for deg som skal arrangere konsert, festival, idrettsarrangementer eller andre offentlige tilstelninger. Byggjerdene våre er av høyeste kvalitet, og avrundet ende gjør skjøtene 70% sterkere. Se også byggjerde med duk til høyre ->

Vi har også arrangementsgjerder, populært kalt “franske gjerder”. Meget solid i galvanisert stål og med integrert fot. Høy kvalitet med smarte detaljer for stabile ben og sammenkobling. Enkel i bruk og til lagring/transport. Dette gjerdet brukes mye til arrangement og messer.

Mål franskgjerder

Gangport til byggegjerdefot

Komplett ganggrind med oppfangerstolpe, hjul og låsebolt. Smartpanel-utførelse med avrundet topp uten sveise- og skjøtepunkt. Porten har i tillegg avrundede ender i sveisepunktene nederst, som gir 70 % sterkere sveiseskjøter sammenlignet med andre panel, er testet for 500 kg trykk og hver enkelt tråd er sveiset på for å gi ekstra styrke og kvalitet.

Mål (bxh): 1200×2000 mm

Gangport til franskgjerdefot

Ganggrind til franskegjerdestolen. Porten er laget av galvanisert karbonstål.

Mål (bxh): 2170×2143 mm
Vekt: 13.6 kg

Skyvegrind med flyttbart fundament

CE-merket skyvegrind gir trygg sikring av byggeplassen. Skyvegrinden er montert på betongfundament, som gjør den svært fleksibel og lett kan flyttes fra ett prosjekt til et annet. Kjørebredden er opptil 5 m, og totalbehovet for fri åpning er 12,3 m. Grinden leveres ihht gjeldene HMS krav.

FAAC motor som er testet og tilpasset nordiske forhold. Fotoceller som sikrer hurtig stans ved signalbrudd
Varsellys som blinker når portbladet er i bevegelse

Utleieprodukter

Partytelt Utleiepartner
Arbeidstelt Utleiepartner
Barrikader ikon utleiepartner
Bar barrikader ikon utleiepartner

Vi leverer alt av innredning og tilbehør. Bord, stoler, gulv, dekketøy, belysning, barløsninger, griller og serveringsutstyr, toaletter og hygieneprodukter. Alt for at ditt arrangement skal bli vellykket.

Med vår lange erfaring er vi en god partner i planlegging av ditt arrangement. Vi er opptatt å levere høy kvalitet og topp service til alle våre kunder og vi er alltid tilgjengelig. Send oss en forespørsel på vårt kontaktskjema eller e-post.

Utleiepartner, din partner for et vellykket arrangement!