─Jeg tror nok at dette er Norges mest kompliserte idrettsarrangement

Telefonen til daglig leder for Oslo Horseshow, Morten Gjerdrum Aasen er rødglødende. Det er stadig ting som må avklares når verdenseliten er samlet på Telenor Arena.

Dette er nok et av Norges mest kompliserte idrettsarrangementer, uten tvil. I løpet av to uker samler Oslo Horseshow alt som kan krype og gå av folk innen hestemiljøet. Alt fra amatører og helt opp til verdenseliten, poengterer Aasen.

Utleiepartner viser fleksibilitet

Med over 12 000 solgte billetter, 3000 akkrediterte og over 300 hester sier det seg selv at dette er et stort arrangement. Utleiepartner bidrar med et stort VIP-område, tribuner, stoler, bord og et gigantisk stalltelt med plass til nesten 150 hester.

─ Dette er fjerde året vi benytter oss av utleiepartner under Oslo Horseshow. Alt skal rigges på kun to dager, før det blir plukket ned igjen på en dag. Da er det rimelig hektisk aktivitet her.

─ At Utleiepartner tilpasser seg vårt behov er helt avgjørende for at vi klarer å gjennomføre et arrangement i verdensklasse. Det sikrer at vi får det beste produktet og de beste løsningene, understreker Aasen.

På VIP-tribunen er det plass til over 600 mennesker. Her er det satt opp stoler og bord i tillegg til 18 telt som bidrar til en roligere og bedre atmosfære for VIP-gjestene.

Finn produkter til ditt neste arrangement her.

Omfattende stallområde

For at hester og ryttere skal kunne prestere på aller høyeste nivå er det mye som foregår i kulissene. Utenfor er det rigget et stort stallområde der ryttere, groomere og hester kan hvile seg.

─Husk at dette er mennesker som er på reise store deler av året. Da handler det om å gjøre det mest mulig komfortabelt for både ryttere, hester og støttepersonell.

─ I det store stallteltet fra Utleiepartner har vi plass til nesten 150 hester. Det er her hestene i fem-stjerners kategorien holder til. Dette er internasjonale stjerner, og de må vi selvfølgelig ta godt vare på.

─Teltet er delt inn mange mindre soner, dette skaper en roligere atmosfære slik at de har muligheten til å forberede seg best mulig til konkurransene, forteller Morten.

Frivillige sørger for oppvartning

For at Oslo Horseshow skal kunne gjennomføres er man på lik linje med festivaler og større idrettsarrangementer også her avhengig av mange frivillige. Therese Schwartz er «stable manager» for Oslo Horseshow for syvende året på rad.

─Vi er jo en veldig flott gjeng med frivillige som drar dette rundt. Du møter igjen de samme frivillige år etter år. Det gode samholdet er nok årsaken til at jeg stadig vender tilbake.

─Så må jeg jo også poengtere at det store stallteltet er helt unikt. Det er helt gull verdt for oss at vi klarer å ta vare på utøverne på en best mulig måte. Vi har også et eget VIG-telt (Very Important Groomers) der støttepersonellet får servert mat, drikke og kan følge konkurransene via en direktesendt TV-skjerm, forteller Therese.

Dette har Utleiepartner levert til Oslo Horseshow:

– VIP-tribune
– 15 telt til VIP-tribune
– Trapper
– Stoler, bord, duker og benker
– Cocktail bord
– Stoltrekk
– Pausetelt for personell
– Rammetelt 20×110 m (Stalltelt med plass til 144 hester)